Samen denken durven doen

Samen denken durven doen

Dutch Design Week

KIJK TERUG!

Dutch Design Week ging dit jaar virtueel met een goed gevuld online programma '3D exhibition rooms' live streams van en met ontwerpers of kijk thuis vanaf je bank naar DDW TV. Wij maakten een selectie.

Lees meer

World Design Embassies

Samen werken aan de wereld van morgen

In de ambassades voor de toekomst denken allianties van partners na over maatschappelijke uitdagingen. Samen met ontwerpers werken bedrijven, organisaties en overheden aan oplossingen en ontwikkelen we nieuwe perspectieven voor de wereld van morgen. De provincie Noord-Brabant is partner van de ambassades van water en circulair en biobased bouwen.

Lees meer

Landschaps-triënnale 2021

Van 1 t/m 30 april vindt de vijfde Landschapstriënnale plaats in het Van Gogh Nationaal Park i.o. in Noord-Brabant. Met als thema ‘High Green – Innovating the Landscape’ worden tien landschappelijke opgaven die spelen in de regio uitgelicht. Deze opgaven zijn  rondom het landschap omgezet in tien Landschapslaboratoria.

Programma

 

 

Welkom!

Bij Ontmoet Brabant

Hét online platform waar inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en waar we samen werken aan nieuwe oplossingen voor de maatschappelijke opgaven van vandaag en morgen. 

Powered by Provincie Noord-Brabant.

Lees meer

Hoe Brabants ben jij?

Of je wieg er nu heeft gestaan of niet, een Brabander ben je in je hart. Beantwoord de vragen en deel jouw gegevens in deze bijzondere test en kom erachter hoe Brabants jij écht bent!

Te openen via Chrome/Firefox

Doe de test

 

 

 

Cookie-instellingen