Samen denken durven doen

Samen denken durven doen

Dutch Design Week

KIJK TERUG!

Dutch Design Week ging dit jaar virtueel met een goed gevuld online programma '3D exhibition rooms' live streams van en met ontwerpers of kijk thuis vanaf je bank naar DDW TV. Wij maakten een selectie.

Lees meer

World Design Embassies

Samen werken aan de wereld van morgen

In de ambassades voor de toekomst denken allianties van partners na over maatschappelijke uitdagingen. Samen met ontwerpers werken bedrijven, organisaties en overheden aan oplossingen en ontwikkelen we nieuwe perspectieven voor de wereld van morgen. De provincie Noord-Brabant is partner van de ambassades van water en circulair en biobased bouwen.

Lees meer

Den Bosch
Data Week

KIJK TERUG!

Maak je op voor de 3e editie van Data Week Den Bosch! Juist in een tijd waar data en digitalisering zo cruciaal zijn voor de manier waarop de samenleving reageert op een ongekende crisis. We zoeken naar betekenisvol gebruik van data, naar de waarheid, objectiviteit en veiligheid. Sluit je aan?

Lees meer

(Im)possible Bodies

interactieve online expo

Stap in de unieke en imponerende online wereld van (im)possible bodies en beleef een festival van kunst-, muziek- en tech gedurende Dutch Design Week en Data Week! Ontmoet elkaar hier vooral ook live door met je avatar te wachten bij de ingang, kantine of zelfs het strand! Een bijzondere ervaring van mens- en tech-versmeltingen.

Te openen via Chrome/Firefox

Lees meer

Welkom!

Bij Ontmoet Brabant

Hét online platform waar inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en waar we samen werken aan nieuwe oplossingen voor de maatschappelijke opgaven van vandaag en morgen. 

Powered by Provincie Noord-Brabant.

Lees meer

Hoe Brabants ben jij?

Of je wieg er nu heeft gestaan of niet, een Brabander ben je in je hart. Beantwoord de vragen en deel jouw gegevens in deze bijzondere test en kom erachter hoe Brabants jij écht bent!

Te openen via Chrome/Firefox

Doe de test

 

 

 

Cookie-instellingen